Collectieve inkoop loont voor uw vereniging!!

Los van teamkleding en materialen zijn wij als Teamsport24 ook sterk in horeca en energie. Waarom dan? Is een zeer terechte vraag!

Wij van Teamsport24 geloven in het ontzorgen van de clubs en verenigingen. Juist die ene sponsor die al jaren sponsort besluit om te stoppen of nog maar de helft te sponsoren. Nieuwe sponsoren staan niet zo maar op. Maar de club moet wel draaiende gehouden worden voor iedereen!

Wij geloven in collectiviteit! Wij hebben energie partners waarmee we samenwerken. Hoe meer stroom en gas verbruik we kunnen bundelen hoe goedkoper het zal worden voor de club! Dus besparen! Net als de hectoliters van ons favoriete bier die we kunnen bundelen, hoe meer clubs er aansluiten hoe goedkoper het bier voor de club. Dus wederom besparen!

Wij kunnen al reallife voorbeelden aantonen dat onze werkwijze als volgt de clubs enorm financieel ondersteunt:
-Teamkleding, cashback voor de club door de leden gekochte artikelen online in de eigen webshop van de club!
- Energie, bundelen van alle stroom en gas en andere adviezen voor kosten besparing
- Horeca, bundelen van alle inkoop met als gevolg betere inkoopcondities.

Met alleen deze 3 punten kunnen we aantonen dat er clubs zijn die meer dan €3000 op jaarbasis besparen en of verdienen. 

Alles blijft het zelfde, geen veranderingen, stroom blijft stroom, gas blijft gas, bier blijft bier, kleding blijft kleding alleen door met z'n allen te bundelen en er voor te gaan zorgen we voor positieve resultaten!

Hebt U interesse om geld te sparen voor uw club: stuur ons een mailtje, via info@teamsport24.nl, en we nemen contact met U op.

Teamsport24 is gespecialiseerd in teamkleding, sportmaterialen en bundeling van energie-verzekering- en kantine-contracten.

Wij bieden onze producten en diensten aan naar verenigingen en evenementen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Periodiek sturen wij een nieuwsbrief met aanbiedingen en nieuws, als u graag op de hoogte blijft over Teamsport24 kunt U onderstaand u opgeven voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Contact

Teamsport 24 is onderdeel van
Sport Brands United BV
Vlammertsehof 46
5854 DD Bergen

KvK: 62115871
BTW:  NL 854661475B01

info@teamsport24.nl
www.teamsport24.nl