TEAM-EN CLUBKLEDING

Uniformiteit en uitstraling is wat iedere vereniging wil uitstralen. Door middel van de juiste clubkleding is deze uniformiteit makkelijk te behalen. En uniformiteit zorgt binnen een vereniging weer voor samenhang en een trots gevoel bij jouw leden.


Teamsport24 werkt samen met diverse teamsportmerken zodat we samen met uw leden kunnen bepalen welk merk het beste bij de vereniging past. Ieder merk heeft zijn sterkte en zijn prijskaartje. 
Teamsport24 heeft de knowhow en is onafhankelijk is zijn advies. Uitgangsprincipe is dat onze klant tevreden is, derhalve luisteren wij naar uw eisen en wensen en komen daarna met een gefundeerd voorstel. De bedrukkingen van de team- en clubkleding doen we zelf want daarmee houden we onze levertijden snel.

Nadat de clublijn is vastgesteld zullen we alle producten leverbaar maken in uw eigen clubwebshop. Uiteraard deelt de clubkas mee bij de verkoop van clubkleding.

Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Versturen

Teamsport24 is gespecialiseerd in teamkleding, sportmaterialen en bundeling van energie-verzekering- en kantine-contracten.

Wij bieden onze producten en diensten aan naar verenigingen en evenementen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Periodiek sturen wij een nieuwsbrief met aanbiedingen en nieuws, als u graag op de hoogte blijft over Teamsport24 kunt U onderstaand u opgeven voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Contact

Teamsport 24 is onderdeel van
Sport Brands United BV
Vlammertsehof 46
5854 DD Bergen

KvK: 62115871
BTW:  NL 854661475B01

info@teamsport24.nl
www.teamsport24.nl

© Teamsport24